Vare(r) i kurven 0

DKK 0,00

Vis kurv / Gå til kasse

Få scannet alle dine APS film negativer!

Mange ligger inde med mængder af minder i form af APS film, der kan komme til ære og værdighed igen ved en digitalisering.

Vi tilbyder at scanne dine APS film negativer til digitalt format, så de på lige fod med de digitale billeder du for fra dit digital kamera. Nu også kan få mulighed for at kunne benytte dine billeder fra APS filmene til f.eks. digital rammer, Photobooks, Facebook, og fotogaver som f.eks. krus, puslespil T-shirt osv.

Et måske endnu vigtiger udbytte, af at få billederne fra APS filmene scannet er hvor let det nu er at kunne dele familie billederne f.eks mellem søskende, alle kan få et eksemplar af alle minderne, og i det digitale format stoppes forringelsen af billederne forudsaget af lys luft og almindelig ælde.

Vi sender ikke dine APS film ruller ud af huset eller for den sags skyld ud af landet, alt forarbejdning foretages hos os på egne maskiner.

Scanning af APS film leveres på DVD/Blu-Ray med JPEG filer, og Slide Show med underlægning-musik der kan afvikles på en almindelig DVD/Blu-Ray afspiller eller på en PC.

Prisliste
Opstart pr. ordre inkl. DVD med Slide Show i SD format og JPEG filer

99,00

Opstart pr. ordre inkl. Blu-Ray med Slide Show i Fuld HD format og DVD-R JPEG filer       

249,00

        1400 DPI

2800 DPI   

Pris pr billede

       4,00

               5,00

Fotoordre.dk scanner også følgende:
scanning af papirbilleder
scanning af lysbilleder
scanning af negativer
scanning af smalfilm

 

spacer NEWWWEB CMS spacer