Vare(r) i kurven 0

DKK 0,00

Vis kurv / Gå til kasse

Få scannet alle dine lysbilleder!

Mange ligger inde med mængder af minder i form af lysbilleder, der kan komme til ære og værdighed igen ved en digitalisering.

Vi tilbyder at scanne dine lysbilleder til digitalt format, så de på lige fod med de digitale billeder du for fra dit digital kamera. Nu også kan få mulighed for at kunne benytte dine lysbilleder til f.eks. digital rammer, Photobooks, Facebook, og fotogaver som f.eks. krus, puslespil T-shirt osv.

Et måske endnu vigtiger udbytte, af at få lysbillederne scannet er hvor let det nu er at kunne dele familie billederne f.eks mellem søskende, alle kan få et eksemplar af alle minderne, og i det digitale format stoppes forringelsen af billederne forudsaget af lys luft og almindelig ælde.

Vi sender ikke dine lysbilleder ud af huset eller for den sags skyld ud af landet, alt forarbejdning foretages hos os på egne maskiner.

Scanning af lysbilleder leveres på DVD/Blu-Ray med JPEG filer, og Slide Show med underlægning-musik der kan afvikles på en almindelig DVD/Blu-Ray afspiller eller på en PC.

Prisliste
Opstart pr. ordre inkl. DVD med Slide Show i SD format og JPEG filer

99,00

Opstart pr. ordre inkl. Blu-Ray med Slide Show i Fuld HD format og DVD-R JPEG filer       

249,00

 1800 DPI

     3600 DPI

Pris pr billede

       4,00

               5,00

 

spacer NEWWWEB CMS spacer